dinsdag 19 januari 2010

Businessplanning

Businessplanning voor gerenommeerde leverancier van Volvo Penta scheepsmotoren

Naam Bedrijf: Mulder Motoren BV

Bedrijfsbeschrijving:
Mulder Motoren is een gerenommeerd en solide familiebedrijf dat actief is op het gebied van verkoop en service van scheeps - en industriemotoren. De klantenkring strekt zich uit over de hele wereld, zowel particulier als bedrijfsmatig.
In de maritieme wereld vervult Mulder Motoren een vooraanstaande positie als dealer van Volvo Penta een gerenommeerd fabrikant van scheepsdiesel- en industrie motoren. Een substantieel deel van haar omzet komt uit export. Met een staf van 5 man op kantoor in Ridderkerk en 4 monteurs langs de weg bedient zij haar klanten. Mulder Motoren wil zich de komende jaren op een aantal gebieden ontwikkelen.

Aantal medewerkers: 10

Bedrijfscultuur: informeel.

Branche: maritieme sector

Webadres: www.muldermotoren.nl


Projectomschrijving:
Mulder Motoren heeft afgelopen jaar de status van Center voor Volvo Penta, haar belangrijkste toeleverancier, gekregen. Dit betekent dat zij een leidende rol in het dealernetwerk heeft gekregen en andere servicebedrijven ondersteunt en belevert. Dit moet verder geconcretiseerd worden aan de hand van een businessplan voor de komende jaren. De opdracht bestaat eruit om een businessplan te maken voor het Center bedrijf.

Profiel student (studierichting en eigenschappen):
Small business, commerciƫle economie.

Contactpersoon Syntens: Niklaas van Hylckama Vlieg
e-mail: nhv@syntens.nl
T: 088-444 0 339

Geen opmerkingen:

Een reactie posten